& Samsøe Samsøe Klänningar 10839 dress Susa c419bchlx41842-Damkläder

Sixth June Svart huvtröja i skinnimitation
Skins Activewear Siken kvinnor Tank Top Ögrönlar
Skiny ADVANTAGE MICRO 2 PACK - Briefs - skin Vackra billiga damkläder

Skiny L. spacer triangle BH ar
Skogstad Larstinden Sports Trousers Byxor

Shock Absorber ACTIVE SHAPED SUPPORT - Sport-bh - svart rosa Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sloggi Trosa 24 7 Microfibre Maxi - Svart - DamSloggi ZERO-FEEL EX - Body - coffee sugar Vackra billiga damkläderSoaked in Luxury Kappa Tinna - lila - Dam sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Soaked in Luxury Shorts SL Zoey Larissa - Svart - Dam
Sofie Schnoor Top Ögrönlar
Soft Rebels Touch Long Kimono Ögrönlar

Short Stories grå MATTERS - Pyjamasögrönl - vit pebble Vackra billiga damkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Solid Jeans Joy 2 Stretch, slim fit - Blå - HerrSolid Sweatshirt Bob - Grön - Herr Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Someday. CANDIDA - Tygbyxor - natural sand Vackra billiga damkläderSomeday. ZADIRA - blås - fresh mint Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Signature 8 Rutig jeansklänning i förklädesmodell
Sons of Owen Långärmad t-shirt med knappar - Blå - Herr

SikSilk Exklusivt för Marinblå huvtröja med dragkedja

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sons of Owen Tröja Nat - Blå - Herr

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Spanx MAMA - Shapewear - nude Vackra billiga damkläderSpanx UNDIE TECTABLE THONG - Shapewear - haut Vackra billiga damkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Sportmax Code Schackrutig maxiklänningStarlet Vit utsmyckad blazerStella Nova Lora Klänningar

Läs mer...
STINE GOYA Freesia, 513 Light Viscose Klänningar
Stradivarius Blå batikmönstrad maxiklänning

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Stradivarius Linne - svart Vackra billiga damkläderStradivarius MIT SPITZE - T-shirt - bas - röd Vackra billiga damkläderStradivarius Stickad tröja - vit Vackra billiga damkläder
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättStudio Byxor med revär - Vit - DamStylein Klänning Claduia - Svart - DamSuperdry Marinblå klassisk pikétröja att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry APPLIQUE ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - nautical röd Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry JESSIE MACRAME MIDI DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder
Superdry Maxiklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry PORTLAND - T-shirt med print - lila Vackra billiga damkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSvea Parkas Miss Lee - Blå - DamSwing Cocktailklänning - dark blå Vackra billiga damkläderTed Baker YAlila Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Theory BIB TUXEDO SHIRT.PUR Ögrönlar
Tiger of Sweden DEIRA Ögrönlar
Tiger of Sweden Jeans LIZ Kjolar

Viktigt!

TOPECO SOCKS 6 P BAMBOO Strumpor
Topshop Petite JONI - Jeans Skinny Fit - indigo Vackra billiga damkläder
Topshop ZIP - T-shirt med print - camel Vackra billiga damkläder

Kontakt

Triumph Bikini-bh Graphic Flair Mix WP - orange - Dam

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Triumph MAGIC WIRE LITE - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder
True lila Bodycon-klänning i midimodell med fyrkantig halsringning

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

TWINTIP Luvtröja - orange Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Jacka Clara Padded Jacket - Svart - Dam

Stöd FARR!

Twisted Tailor Vit skjorta i viskos

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Valerie Klänning Palma Dress, leopardmönstrad - Natur - Dam